Witam!
Ja się zastanawiam nad kupnem czegoś takiego może używa ktoś i ma wyrobioną opinię??
Ja się zastanawiam nad kupnem czegoś takiego może używa ktoś i ma wyrobioną opinię??

). U siebie mam coś, co nazywa się Windows Media ale do tej pory odtwarzałem na tym tylko empetrójki. Może ktoś inny ma wiedzę na ten temat.
Zastanawiam się także czy aby procesor w palmtopie czy nawigacji (rzędu 400-500 MHz) poradzi sobie z płynnym odtwarzaniem filmu?

.przekonałem się ostatnio że silenie się na nie wiadomo jakie nawigacje to jest bezsens...taka navia już od ponad 2 lat z powodzeniem działa u znajomego z Automapą i wszystko jest w najlepszym porządku a cena...bezkonkurencyjna - w koncu to biedronka

) dodam jeszcze że program może odtwarzać muzykę i ma możliwość wyłączenia ekranu (co by mniej prądu zużywać) dodam że program jest darmowy (pocket ma 624mhz)
- poza tym te same rzeczy wyprawia i TT czy destinator)
choć AM ma możliwość przypisana do karty i za każdym razem gdy ja uruchamiasz (a nie była zainstalowana w urządzeniu to nagrywa kilka plików na pocketa i się uruchamia. Dodatkowo np w pockecie można zainstalować kilka programów i wymieniać karty czyli dla aplikacji A wkładasz SD nr1 a dla aplikacji B wkładasz SD nr2 (oczywiście przed uruchomieniem) i myślę że działa to nie tylko na pocketach ale na niemal każdym urządzeniu
) dodam jeszcze że program może odtwarzać muzykę i ma możliwość wyłączenia ekranu (co by mniej prądu zużywać) dodam że program jest darmowy (pocket ma 624mhz)

)

(Options-Settings- i zmieniamy English na Polish (program zamknąć i ponownie uruchomić - nie zrzucić tylko zamknąć)
(Opcje-ustawienia-wybierz zakładkę-Przyciski- ustawić "Włącz/Wyłącz wyświetlacz" (2 od dołu) pod jakiś klawisz)
Komentarz